Konditori Katarina

Konditoriet har funnits på Sallerupsvägen 87 sedan augusti 1959! Den 14 oktober 1968 köpte Ulf och Gull-Lis företaget.
Man drev det på ett familjärt och framgångsrikt vis och lämnade efter 33 år över det till son och svärdotter, Peter och Susanne, den 1 februari 2002.

Verksamheten har utvecklats genom åren. I maj månad 2004 öppnades den första filialen, på Stora Nygatan 29, mitt i Malmö.
Detta blev en omedelbar succé vilket ledde till att vi växte ur bageriet på Sallerupsvägen.

Hösten 2011, den 15 september, invigdes därför ett nytt bageri, med butik, på Ringugnsgatan 6 på Limhamn.

Den stora efterfrågan på våra produkter har sedan lett till att vi kunnat öppna nya butiker efterhand.

Den 1 december 2011 på Toppengallerian i Höllviken och den 25 oktober 2012 på Emporia

Det senaste tillskottet kom den 1 december 2016 när vi öppnade vårt mysiga café/konditori på Hamngatan i centrala Malmö.

Verksamheten sysselsätter nu ett 60-tal personer och det är i vårt bageri på Limhamn som Våra duktiga bagare, tidigt varje morgon, kavlar wienerdeg, matar vår surdeg och langar in våra långjästa surdegsbröd i stenugnen samtidigt som konditorerna omsorgsfullt dekorerar tårtor och doppar chokladbiskvier och kallskänkorna tillreder fräscha sallader och smörgåsar!

Tack alla kunder som gjort detta möjligt!

Våra ambitioner

Vi vill erbjuda bakverk av högsta kvalité. Detta skall genomsyra allt i företaget.
Råvaror, hantverk och färskhet är naturliga delar i detta tänkande men denna ambition skall också styra vårt val av emballage och presentationen av varorna i butiken.

Även bakom kulisserna är det vår ambition att skapa ett högklassigt konditori där rutiner, maskiner, hantering och hantverk samverkar för att ge så bra produkter som möjligt.

Allt för att vi skall kunna leva upp till era krav på oss och till vårt motto; Konditori Katarina, när smaken får avgöra!