Marknadsansvarig Konditori Katarina

Konditori Katarina är inne i en spännande tillväxtfas och öppnade så sent som i september sitt åttonde konditori. Vi erbjuder bakverk av högsta kvalité, vilket ska genomsyra allt i företaget. Råvaror, hantverk och färskhet är naturliga delar i detta tänkande, men denna ambition skall också styra vårt val av emballage och presentationen av varorna i butiken.

Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa och ta ansvar för vår kommunikation och marknadsföring. Arbetsuppgifterna består av att planera, skriva, fotografera, filma samt publicera innehåll i våra digitala kanaler. Du ansvarar även för skyltningen i våra butiker. Övriga uppgifter är bland annat att ta fram och utveckla marknadsföringskoncept för evenemang och produkter samt upprätthålla kontakt med leverantörer inom ditt segment. I din roll hos oss arbetar du nära säljchefen och butikssamordnaren.  

Vi tror att du:

  • Har minst 1 års erfarenhet inom området
  • Är van att arbeta både strategiskt och operativt
  • Är självgående, ansvarsfull och målmedveten
  • Gillar ett högt tempo
  • Kan uttrycka dig väl i skrift och gillar färg & form

Om du tycker att detta låter spännande och som en plats för dig att utvecklas ser vi fram emot att höra från dig. Skicka in ditt personliga brev och CV till robert@konditorikatarina.se snarast.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsfirmor.

 
 

Spontanansökan

Sociala medier