Konditori Katarina

Konditoriet har funnits på Sallerupsv 87 sedan 1959. I slutet av 60- talet köpte Ulf och Gull-Lis företaget. Efter att ha drivit konditoriet i mer än 33 år lämnade Ulf och Gull-Lis över till son och svärdotter, Peter och Susanne den 1 februari 2002.

Verksamheten har utvecklats genom åren och sysselsätter nu 25 personer. Sedan maj 2004 hittar du även Konditori Katarina på Stora Nygatan 29, mittemot Hansa Compagniet. Den stora efterfågan på våra bakverk gjorde att vi så småningom växte ur bageriet på Sallerupsv. Hösten 2011 invigde vi det nya bageriet på Ringugnsgatan 6 på Limhamn där vi också har en butik.

Även i Höllviken kan ni nu hitta oss. Sedan dec 2011 finns vi på Toppengallerian. Vårt senaste tiillskott är butiken på Emporia i Malmö som öppnade den 25 oktober 2012!

Våra ambitioner

Vi vill erbjuda bakverk av högsta kvalité. Detta skall genomsyra allt i företaget.
Råvaror, hantverk och färskhet är naturliga delar i detta tänkande men denna ambition skall också styra vårt val av emballage och presentationen av varorna i butiken.

Även bakom kulisserna är det vår ambition att skapa ett högklassigt konditori där rutiner, maskiner, hantering och hantverk samverkar för att ge så bra produkter som möjligt.

Allt för att vi skall kunna leva upp till era krav på oss och till vårt motto; Konditori Katarina, när smaken får avgöra!

Bilder från vår produktion i Limhamn